16 Eylül 2013 Pazartesi

Elektrikli - Şarjlı Diş Fırçaları

Bana göre bir insanda ilk önce dikkat çeken şey dişleri ve gülüşüdür. Bugüne kadar çok farklı tipte diş fırçası kullandım. İşin fırçalama tekniğinde olduğunu düşündüğümden elektrikli diş fırçalarını gereksiz buldum, galiba biraz da tembel işi gibi gördüm :) Ama işin aslı öyle değilmiş!


Geçen gün, çok olumlu yorum almış olan bu ürün dikkatimi çekti, bir de indirimde görünce denemek için satın aldım. Tabi o sırada bu ürünün ağız bakımı için sahip olduğum en faydalı ürünlerden biri olacağını bilmiyordum!


Bahsettiğim ürün şu:  Braun Oral-B Professional Care 500 D16 Şarjlı Diş Fırçası 




Ürün şarjlı çalışıyor. Bir sefer şarj ile 3-4 gün kullanabiliyorsunuz. Pil derdi yok. Alt model ürünlerin fırçaları sadece dönüş hareketi yaparken bu ürünün titreşim hareketi de yapabiliyor. Bu ürünün en önemli artısı bu. Haliyle temizliği diğer ürünlere göre daha iyi yapmasını sağlıyor. 





Cihazla birlikte gelen fırça: Precision clean


Cihazın fırça başlıkları ayrı ayrı satılıyor, eskiyince farklı bir fırça satın alıp cihazı kullanmaya devam ediyorsunuz. Ayrı satılan fırçalar aynı zamanda, her aile bireyinin farklı bir fırçayla cihazı kullanmasına imkan veriyor.






Her fırça tipi ayrı beklentileri karşılamak için üretilmiş: 




Doğrusu ben normal diş fırçalarıyla yakalayamadığım, sadece diş hekimi sonrası dişlerde hissettiğim o pürüzsüz hissi bu cihazla elde ettim. 

Peki siz elektrikli diş fırçalarını tercih ediyor musunuz?






1 yorum: